м. Київ, вул. Ярославська 58
Політика конфіденційності
HUG’S

Захист персональних даних 

Політика конфіденційності – правила, якими регламентується збір, обробка, використання і захист персональних даних, що можуть бути запитані / отримані при використанні сайту https://hugs.ua (далі – Сайт).

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» (надалі – Закон), заповнюючи дані реєстраційної форми і форми зворотного зв’язку та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності, Користувач Сайту підтверджує те, що він ознайомлений та погоджується з усіма умовами цієї Політики конфіденційності та надає ТОВ «ХАГС СЕРВІС» (далі – Компанія) свою повну необмежену строком згоду на обробку його персональних даних будь-яким способом, передбаченим Законом, та занесення їх до баз персональних даних Компанії.

Компанія надає доступ до інформації Користувачів тільки тим співробітникам, підрядникам та агентам Компанії, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від імені Компанії.

У розумінні Закону під персональними даними розуміється будь-яка інформація щодо Користувача в тому числі прізвище, ім’я, ім’я по-батькові, телефон, електронна адреса, а також інші відомості, надані при користуванні Сайтом.

Збір, обробка та використання персональних даних здійснюється Компанією з метою реєстрації користувачів Сайту, належного та якісного надання послуг Користувачам, зв’язку з Користувачами з метою інформування про послуги та акції Компанії.

Персональні дані зберігаються на веб-ресурсах та електронних носіях Компанії, на яких вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

Компанія не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до Сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у тому числі даних авторизації на Сайті Компанії, у мобільних застосунках та прикладних програмних інтерфейсах.

Сookies

 Цей сайт використовує Google Analytics, сервіс веб-аналітики, наданий компанією Google Inc (Google).

Google Analytics використовує cookies, текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері, щоб допомогти проаналізувати, як користувачі використовують сайт. Інформація, отримана від cookies про використання веб-сайту (включаючи вашу IP-адресу), передаватиметься на сервер Google в США і зберігатиметься там. Google використовуватиме цю інформацію для оцінки вашого користування сайтом, складання звітів про сайт для операторів Інтернет-послуг. Google може також передавати цю інформацію третім особам, якщо це не забороняється законом або якщо треті особи обробляють інформацію від імені Google.

Google не буде асоціювати Вашу IP-адресу з іншими даними Google. Ви можете запобігти установці cookies, вибравши відповідні налаштування в своєму браузері. Проте зазначимо, що в такому разі ви не зможете використовувати всі властивості цього сайту. Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь на обробку даних про вас Google у порядку, описаному вище, і з вищезгаданою метою.

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту info@www.hugs.ua.